dimarts, 14 de març de 2023

Projecte dels animals

 Bona tarda famílies, 

Aquest segon trimestre el vam començar fent el projecte dels animals. 

A la classe, vam estar llegint molts llibres relacionats amb els animals. Vam aprendre a classificar els animals. A més, sabem que hi ha molts tipus de classificacions, segons el tipus de pell, segons on viuen, segons com es reprodueixen... i segons quin tipus de vertebrats són. 

Nosaltres ens vam centrar en aquests, els vertebrats!

Després ens vam dividir en grups de 5 alumnes i van buscar informació sobre el regne que ens havia tocat.

Els mamífers, els rèptils, els ocells, els amfibis i els peixos. 

Un cop vam recopilar tota la informació, ens vam ajuntar en grups o cadascú fos l'especialista d'un dels regnes i vam explicar-lo als nostres companys i companyes. Aquesta part va ser molt important, ja que tothom havia de saber explicar la seva part i tothom tenia protagonisme al grup. 

Finalment, cadascú va preparar el seu mural amb la informació de tots els regnes. Quan vam acabar el treball, vam omplir les pàgines del llibre de medi de la classe, d'on havíem tret molta informació i ens vam adonar que ja som uns experts en el tema!

Per acabar, i aprofitant l'exposició oral que hem de fer cada trimestre, cadascú va triar un animal i en va fer un pòster amb les característiques més destacables.Aquí ens podeu veure a nosaltres, mostrant orgullosos els nostres pòsters. 
Gràcies per llegir-nos,

Nenes i nens de l'alzina i el garrofer.